Residències no lucratives

L’actual marc legal en matèria d’immigració desenvolupa allò que fins fa uns anys s’ha anomenat residència passiva. Aquesta autorització de residència no conté un permís de treball ni permet el desenvolupament d’activitats econòmiques dins del país.

No obstant això, es tracta d’autoritzacions molt atractives per a la necessitat de romandre només 90 dies al Principat, i permeten fins i tot aspirar a la residència fiscal en cas d’una correcta planificació partint dels criteris de l’OCDE.

És una residència ideal per a empresaris internacionals que facturen els serveis únicament fora del Principat i per a persones que busquen obtenir rendiments passius amb el patrimoni. S’hi pot accedir fent una inversió en el país de 350.000 €, a més de l’aportació d’un dipòsit de 50.000 € davant l’Autoritat Financera Andorrana.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.